A Hatvani Hírlap is beszámolt a protokollképzésről

Protokoll előadásokon vettek részt az önkormányzat munkatársai 
Szerző: Rimán Alexandra
2020. augusztus 5.
Szakemberektől sajátíthatták el a protokoll szabályait az önkormányzat dolgozói. A kurzuson a diplomatikus levelezés formai követelményeiről, illetve a megfelelő hivatali viselkedésről is tanultak.

Hossó Nikoletta, a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete alapító elnöke a tanfolyamon érintette a megfelelő hivatali öltözködés és viselkedés fontosságát is. Mindezek mellett a tréningeken szó volt a hivatalos megnyilvánulási formákról is, mint például a sajtóközlemények és sajtótájékoztatók, illetve a diplomatikus levelezés formai követelményeit is elsajátíthatták a részvevők.

Makai Beatrix elmondta örül, hogy részt vehet a tanfolyamon, hiszen sok új információt sajátított el, amit a munkája során hasznosítani tud. – Nagyon hasznos számomra az oktatás, tematikusan van felépítve, így sok olyan részletet is érintettünk, amit a munkámban és a magánéletemben is tudok használni – részletezte Makai Beatrix, a hatvani önkormányzat ügyintézője.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a tervek szerint szeptemberben egy új csoportos képzést indítanak a szakemberek, melyen az óvodák munkatársai vehetnek majd részt.

A teljes cikk itt olvasható:

https://hatvanihirlap.hu/8protokoll-eloadasokon-vettek-reszt-az-onkormanyzat-munkatarsai/