HEAD-NKE

A House of European Affairs and Diplomacy diákszervezet Magyarországon egyedülálló módon több egyetemmel közreműködve szervez szakmai programokat, eseményeket, az Európai Uniós, illetve európai diplomáciával kapcsolatos témakörökben. A négy féléves képzés fontos eleme a protokoll, a diplomácia, illetve releváns soft és hard skillek elsajátítása.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen működő tagszervezet, a HEAD-NKE elnöksége 2023 novemberében kérte fel az NPRSZ szervezetét mentornak, melyet informálisan elfogadtunk.

Az együttműködés a többi mentorált diákszervezethez hasonló módon működik. 2024 máricus 25-én Dr. Hossó Nikoletta elnök tartott probono, bevezető jellegű protokoll előadást másfél óra időtartamban az NKE Ludovika kampuszán.

A hivatalos mentori megállapodást a HEAD-NKE két elnökével március 27-én írtuk alá a Pénzügyminisztériumban.

„A Niveau 3 és 4 Szakdiplomácia szakirányú tagjaink protokoll témában merülhettek el a legutóbbi képzésükön.
A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete elnöke, Dr. Hossó Nikoletta Ph.D tisztelt meg bennünket egy megragadó előadással!

A részvevők pontos képet kaphattak a protokoll alapjairól, szabályairól és a gyakran elkövetett hibákról. Elnök asszony számos, nem mindennapi személyes élményét is megismerhettük, amelyek igencsak megfűszerezték a foglalkozást, és hozzájárultak a tréning sikerességéhez!

Hálás köszönettel tartozunk Dr. Hossó Nikolettának a rendkívüli előadásért, reméljük további sikeres együttműködésünket!” HEAD-NKE Csapata