NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP TÁMOGATÁSA – 2021

  •  Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete Egyesület pályázatot nyújtott be a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiuma Vegyes támogatás 2021. által meghirdetett, NEAO-KP-1-2021/2 kódszámú pályázati kiírásra, mely a NEAO-KP-2021/2-000785 azonosítószámon nyilvántartásba vételre került.
  • A Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Zrt. mint Támogató a NEA/79/2021 iktatószámú döntése alapján 1 100 000 Ft, azaz egymillió-százezer forint összegű támogatást nyújt a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete Egyesület, mint Kedvezményezett részére Protokoll digitalis újratervezésben ismeretanyag nem csak civileknek támogatási cél megvalósításához a támogató okiratban és “A Nemzeti Együttműködési Alapból nyújtott valamint a civil és nonprofit szervezetek támogatásaihoz kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek”-ben meghatározottak szerint.
  • A támogatói okirat VI. Nyilvánosság c. pontja értelmében a Kedvezményezettnek nyilvánossá kell tenni, hogy tevékenységét a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
  • A kötelezettség kiterjed esemény megvalósítása esetén a hivatalos iratokban történő feltüntetésre, illetve a honlapon is, mely kötelezettségünknek ezúton is teszünk eleget.

Az NPRSZ működését és tevékenységét támogató szervezetek: 

Nemzeti Együttműködési Alap, a fejezetet irányító Miniszterelnökség, valamint a Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Zrt., mint Támogató.