BCE GYDSZ

A Budapesti Corvinus Egyetem Gyakorlati Diplomácia Szakkollégiuma 2018 óta kap lehetőséget az NPRSZ programjain való térítésmentes részvételre és évek óta Dr. Hossó Nikoletta elnök tart számukra probono alapon több alkalmas protokollképzést és vesz részt a GYDSZ által szervezett kerekasztal-beszélgetéseken.

2018-ban a Gyakorlati Diplomácia Szakkollégiuma szervezésében kaptunk meghívást a május 3-i szakmai kerekasztal-beszélgetésre abból a célból, hogy a személyes sikeres életpályáról, illetve a szakmai sikerekhez vezető útról őszintén beszéljünk a megjelent nagylétszámú nemzetközi tanulmányok BA és Ma szakos hallgatók, valamint a több mint ezer online követő előtt.

szakmai kerekasztal-beszélgetést Szalai Máté vezette. A panel három előadója az államigazgatás, a versenyszféra, valamint a vállalkozó lét sikeres megvalósításának lehetőségeit mutatta be személyes tapasztalatok alapján. Varjú Krisztina miniszteri biztos és Demeter Csaba technológiai vezető társaságában beszélhettem protokoll szakértőként és cégvezetőként elért eredményekről.

Hír: https://europrotokoll.hu/karrierutak-hova-vezet-az-nt-s-diploma/

A 2020. évi előadás-sorozatot a tavaszi szemeszterben a nemzetközi-, állami-diplomáciai- katonai- vallás- sportprotokoll, valamint rendezvényszervezés témakörökben tartottuk.

Dr. Hossó Nikoletta tartott pro bono órákat – részben kihelyezett előadás keretében a  Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban, ahol a hallgatók megtekintették  hazánk első diplomácia- és protokolltörténeti kiállítását, A beadandó feladattal záruló tárgyat mindenki sikeresen teljesítette.

Hír:: https://europrotokoll.hu/protokoll-oktatas-a-corvinuson/

A 2023.évi probono képzés címe, melyet az egyetem campusán tartott egy prezentációjával egybekötve: „A protokoll szerepe és jelentősége a nemzetközi kapcsolatokban – mint a hitelesség alapja és fokmérője.

Az egyetemi szervezet elnöke levélben köszönte meg a tartalmas és hasznos előadást, melynek eredményeképp az NPRSZ elnöke felajánlotta a további szakmai együttműködés lehetőségét – részvételi lehetőséget például a májusi szakmai napra, térítésmentesen.

Hír: https://nprsz.hu/pro-bono-protokoll-eloadasok/

A hivatalos mentori megállapodást pedig 2023 májusában írtuk alá a Pénzügyminisztériumban szervezett NPRSZ szakmai napon Boros Erik GYDSZ elnökkel.

Hír: https://nprsz.hu/fokuszban-a-miniszteriumi-protokoll/