A MEGARENDEZVÉNYEK PROTOKOLLJA

Oktatás az Eszterházy Károly Egyetem rendezvényszervező szakos hallgatói számára
Időpont: 2018. április 26.
A Kodolányi János Egyetem protokoll szakjain történő folyamatos oktatási és szakfelelősi tevékenység mellett természetesen az ország számos felsőoktatási intézményében tartunk szakmai előadásokat protokoll, diplomácia, sportdiplomácia és rendezvényszervezés témakörökben.
Áprilisban az egri Eszterházy Károly Egyetem felkérésére tartottam interaktív szakmai előadást a megarendezvények szervezési kérdéseiről és protokoll feladatairól.

A megjelent rendezvényszervező BA szakos hallgatók számára az elmúlt tíz év rendezvényszervezési tapasztalataiból merítve tartottam előadást a megarendezvények előkészítési és lebonyolítási feladatairól, valamint kapcsolódó protokoll események tartalmi és formai szabályairól.

Az előadás keretében osztottam meg tapasztalataimat és hoztam élő példákat a 2016-os esztendő kiemelt diplomáciai eseményéről, a Budapesti Víz Világtalálkozóról, valamint a 2017-es év kiemelt kiemelt sportdiplomáciai eseményéről, hazánk valaha rendezett legrangosabb sporteseményéről, a FINA vizes világbajnokságok eredményhirdetési terület feladatainak sikeres megvalósításáról.
Ezúton is köszönöm a megtisztelő érdeklődést és a felkérést.

Hivatalos beszámoló az Eszterházy Károly Egyetem honlapján:

PROTOKOLL SZAKÉRTŐ ELŐADÁSA A GTI-BEN

2018. április 27.

2018. április 26-án  Hossó Nikoletta tartott előadást a hazai rendezésű világesemények protokoll kulisszatitkaiba engedett bepillantást a Gazdaságtudományi Intézet turizmus- vendéglátás szakos hallgatóinak.

Hossó Nikoletta bemutatkozásában kitért az elmúlt 10 év szakmai és tudományos tapasztalataira, jelenlegi protokoll tevékenységeire, sportprotokoll és sportdiplomáciai témában készülő doktori disszertációjára, majd lendületes, már-már sodró tempójú, igen informatív és finom humorral fűszerezett előadásában két kiemelt rendezvényt vett górcső alá: a 2016. év kiemelt diplomáciai eseményét, a Budapesti Víz Világtalálkozót elemezte, amely során a Külgazdasági és Külügyminisztérium felkérésére koordinációs vezetőként dolgozott, végül hazánk valaha rendezett legnagyobb, sportdiplomáciai szempontból Magyarország kiemelt világeseménye, a 17. FINA és FINA MASTERS világbajnokságok kulisszatitkaiba vezetett be, mint az esemény eredményhirdetéseiért felelős területi vezetője; előadását pedig számos saját készítésű fotóval és élces történettel színesítette.