EGYETEMI PROTOKOLLVERSENY

Az NPRSZ alelnöke által felkészített NKE csapat nyerte meg a versenyt

2022. június 10.

Az NPRSZ alelnöke, Horváth Attila alezredes a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatója felkészítésével az NKE csapata nyerte meg idén a Metropolitan Egyetem szervezésében megvalósult Jubileumi 10. Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra, Kommunikáció és Protokoll Versenyt, melyet a Stefánia palotában tartottak.

A csapat az első helyezés mellett a gasztronómiai és az egyházprotokoll feladatok magas szintű megoldásáért különdíjat is kaptak.

A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete pedig felajánlotta, hogy a győztes csapat tagjai mellett az NKE ezévi közszolgálati protokoll szakos hallgatói részt vehessenek az NPRSZ vendéglátással egybekötött kihelyezett szakmai napján, melyet június 24-én tart a szervezet szintén a Stefánia palotában.

Bővebben a versenyről a Magyar Honvédség videójában:

https://youtu.be/pkHfKKKYOKY

Ezen a programon tesszük közzé Agrárminiszter úr védnökségében megvalósuló országos Protokolldesszert-verseny döntőjének részleteit is, amelyre nagyszámú pályázat érkezett és ahol zsűri megválasztja az ország Széchenyi-desszertjét – szintén a Stefánia palotában.

A zárt körű rendezvényre meghívást kap a Honvédelmi miniszter és a gasztonómoa, turizmus és rendezvényszakmai képviselői is.