ELŐADÁS A PROTOKOLL VILÁGFÓRUMÁN

2020. október 1-én Hossó Nikoletta képviselte hazánkat a Foro Mundial de Protocolo három napos konferenciáján – élő bejelentkezés a Protokoll kiállításról
2020. október 1.

Az argentin nemzeti protokoll szervezet rendezte idén a World Protocol Forum nemzetközi konferenciát – online, az utazási restrikciókra tekintettel – ahol közel 30 ország szakemberei, professzorai tartottak előadást október 1-3. között.

Európából Spanyolország, Portugália, Oroszország, Belgium és Ausztria mellett képviselte Magyarországot a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete alapító elnökeként.

További országok: Argentína, Egyiptom, Nigéria, India, Tanzania, Venezuela, Costa Rica, Líbia, Chile, Uruguay, Paraguay, Mexikó, Ecuador, Puerto Rico, Kolumbia, Dominikai Köztársaság, Mauritius, Panama, Angola, Honduras, Brazíia

A konferencia címe: A New World, A New Protocol.

Nikoletta nem csupán az előadás tartalmában, hanem a bejelentkezés formájában is újat hozott a konferencia mottójához hűen: Zoom prezentációját a többi előadóval ellentétben nem otthonról, vagy irodai környezetben tartotta, hanem a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum Protokoll és diplomácia kiállításának helyszínéről közvetítette, így a közel 30 ország protokoll, rendezvény, kommunikáció és image szakembere tekinthette meg virtuálisan hazánk, és a világ első és egyetlen komplex tárlatát, mely azonnali sikernek bizonyult a visszajelzések alapján.

Nikoletta október 2-án, pénteken, helyi idő szerint 18.00 órakor (a programban SALA A, argentin idő szerint 13.00 órakor ) elmondta, sőt bátorította a nemzeti szakembereket, hogy ez az időszak különösen alkalmas lehet – nagyrendezvények hiányában – egy hasonló, nemzeti protokoll kiállítás összeállítására, mert mint említette, a nagyközönség rendkívül kíváncsi a diplomácia színfalai mögött húzódó protokoll színes és látványos világára.

Előadásának címe:

„Whilst trust is the most valuable currency of the 21st century, protocol is its ATM machine.”

Köszönjük a megtisztelő felkérést!