LEGYEN TÁNC! FERGETEGES HANGULATBAN ZÁRTUK A FÉLÉVET

Júniusi félévzáró fogadásunk a Gundel Palotában
2023.június 9.

Szervezetünk hagyományos nyári  informális fogadását a Gundel Palotában rendeztük. Az egész estés programunkra közel hetven vendég érkezett… és milyen kiváló hangulat alakult ki! 

Köszönjük meghívott vendégeinknek, különösen Prohászka Bélának, Laposa Zsófiának, Duzsi Tamásnak, hogy elfogadták meghívásunkat; nagyon örülünk, hogy NPRSZ tagok és kísérők ilyen szép látszámmal tartottak pénteken velünk.

A programot elnöki köszöntővel és üdvözlő itallal kezdtük a kerthelyiségben, majd megkezdődött a szakmai háznézés – két csoportban.

Köszönet házigazdáinknak: Szabó Csaba és Magyary Jenő uraknak, akik informatív és jó hangulatú bejárást tartottak nekünk; köszönet Borsy Bernadettnek a rendezvény kiváló megszervezéséért.

A program az Erzsébet királyné Bálteremben folytatódott – meglepetés vendéglátással. Külön tisztelettel köszönjük Wolf András Bocuse d’or Akadémia tag corporate chef-nek és Kovács János executive sous chef-nek a frenetikus ételeket és hogy eljöttek személyesen!

A finom ételeket különleges borok egészítették ki.

Frittmann Péternek, Koch Csabának és a többi kedves borásznak is köszönet a felajánlott kiváló tételekért, Ádám Erika tagtársunknak pedig a borkóstoló megszervezéséért.

Ezt követően az est tematikájául szolgáló program következett: protokoll a táncban, tánc a protokollban. 

Ezúton is hálásan köszönjük a sokszoros magyar bajnok táncművész tagunknak, László Attilának és párjának, a versenybíró Oxánánának a fergeteges, többórás táncoktatást, Fekete Gábornak pedig a kellemes beszélgetést.

A táncprogram annyira jól sikerült, hogy ennek apropóján ősztől tervezzük elindítani az NPRSZ TÁNCKLUB programsorozatot, amikor tovább fejleszthetjük elméleti és gyakorlati tánctudásunkat remek zenére Attilával és Oxánával.

Végül köszönet Szabó Balázs bankett menedzsernek, aki a helyszínt velünk zárta, mert mi komolyan vettük a jól ismert mondást, miszerint: „Frittman, Duzsi, Laposa, nem megyünk mi sehova!”

Nincs megállás!

A remek pillanatokat Cseh Péter örökítette meg.