Polgármesteri elismerés a „Diplomácia és protokoll” versenyért

Az NPRSZ elnöke, alelnöke és alapító tagja részesült elismerésben Hatvanban
Időpont: 2018. december 13.
A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete (NPRSZ) és a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának (SZIE-GTK) első „Diplomácia és protokoll” c. szakmai versenye 11 csapat részvételével rendkívüli sikerrel zárult.
A versenyt a Budapesti Corvinus Egyetem csapata nyerte, második helyezett a Kodolányi János Egyetem, harmadik a Nemzeti Közszolgálati Egyetem csapatai lettek.
Az egyetemi hallgatók versenyében üde színfoltként vett részt a hatvani Bajza József Gimnázium csapata, amely a bravúros 5.helyen végzett.
Ez óriási teljesítmény az elsősorban a protokoll szakirányú másoddiplomás, illetve a nemzetközi tanulmányok szakos hallgatók versenyében.
A csapat tagjainak eredményes szereplését –  rendhagyó módon – a Hatvan város polgármestere, Horváth Richárd úr is elismerte és a december 13-i testületi ülésen oklevelet adományozott a Hatvani Városházán.
Szintén elismerésben részesült a csapat felkészítő oktatója Fekete Gábor, aki egyben az NPRSZ alapító tagja. A polgármester személyesen gratulált a verseny szervezéséért és a részvételi lehetőségért az NPRSZ elnökének, Hossó Nikolettának, valamint alelnökének, Horváth Attilának, akik nem csak a szervezésben, hanem a lebonyolításban és a zsűrizésben is komoly feladatokat láttak el.
Forrás: Hatvani Hírlap
Képek: Albert Péter
Média megjelenések: