PROTOKOLL A MÉDIÁBAN

Szeptemberben két rádió studióban is beszéltünk
2023. szeptember 23.

A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete elnöke először S. Miller Andrással beszélgetett egy órát a Sláger FM értékközvetítő műsorában a protokollszakember szerepéről, munkája természetéről és még sok minden másról…

A program hivatalos beharangozója:

„Tudtad, hogy a protokollszakma első doktori fokozatát egy magyar szakember szerezte? Ő nem más, mint dr. Hossó Nikoletta, a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének elnöke, címzetes egyetemi docens, aki ma este 22 órától megtisztel bizalmával és jelenlétével a Sláger FM stúdiójában.

„Nincs megállás!” – ahogyan ma ő mondaná. Óriási lépés, egyben büszkeség, hogy a tudományos szféra doktori szinten ismerte el a protokoll, benne a protokollszakemberek szerepét a nemzetközi kapcsolatokban.

Nikoletta egy olyan világba enged betekintést, ahová csak nagyon kevesen bejáratosak.

Legutóbb az Atlétikai VB-n tevékenykedett, ahol feladatai közé tartozott a hazai és közjogi méltóságok fogadása, kísérése, és az érintett intézményekkel való koordináció. Mindezt olyan magas szinten végezte, hogy Albert monacói herceg ajándékkal köszönte meg neki a körültekintő és pontos szervezést.

Ilyen és ehhez hasonló sztorikkal várjuk a hallgatókat ma is a természetes emberi hangok műsorában, a Sláger KULT-ban. Érdemes lesz velünk tartani!

#hossonikoletta #nemzetkoziprotokollszakemberekszovetsege

#nprsz #protokoll

#slagerfm #slagerkult #smillerandras #profipodcast

Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete Sláger FM”

Múlt héten pedig a Kossuth Rádió vendége volt, ahol minden évben Füredy Zsolt szerkesztő meghívására az NPRSZ elnökeként beszélt az illemtudó viselkedés jelentőségéről a hivatalos és magánkapcsolatokban egyaránt.

Köszönjük a megtisztelő felkéréseket!