PROTOKOLL VILÁGKONFERENCIA A RÁDIÓBAN

Háromnapos nemzetközi online konferenciáról adtunk hírt a Karc FM-ben
2022. május 11-13.
Az NPRSZ alapító elnöke, egyben a World Protocol Organisation alapító tagja, a World Protocol Magazine alapítója, Hossó Nikoletta kezdeményezésében az International Centre for Protocol and Diplomacy (alapító igazgató: hon. Patricia Kenneth-Divine) és a Myers&Associates LLP (alapító ügyvezető: LaDonna L. Myers) közös szervezésű, nagyszabású szakmai konferenciát rendez május 11-13 között.

6 kontinens, több mint 30 előadó, a protokoll és diplomácia kiemelt nemzetközi szereplői tartanak előadásokat hat szekcióban.

A rendezvény több, mint konferencia: a protokollszakma és képviselőinek nemzetközi elismerését célzó „11 May as World Protocol Day” kezdeményezés, valamint a Global Protocol and Diplomacy Network projekt is ezen rendezvény keretében indul.

A két főelőadó:

The Honourable Barbara M. Barrett – 25th Secretary of the U.S. Air Force and former U.S. Ambassador to Finland

és

The Honourable Rufus Gifford – Chief of Protocol for the United States, Office of the Chief of Protocol, U.S. Department of State

Karc FM rádiós interjú a nagyszabású WPM konferenciáról, a kiemelt előadókról és a 6 szekció témáiról, a Protokoll Világnapjának május 11. deklarációjáról – ezekről beszélgetett Hossó Nikoletta főszervező, a konferencia kezdeményezője, az NPRSZ elnöke Csesznák Anikó szerkesztő asszonnyal.

Ajánljuk figyelmükbe a 15 perces KARC FM rádióbeszélgetést!

ORSZÁGOK KÖZÖTTI ZÖKKENŐMENTES KAPCSOLATTARTÁS:

https://youtu.be/AVhUetftsIc