PROTOKOLLSZALON: MATILD PALACE, A LUXURY COLLECTION HOTEL

Péntek 13 – mert szerencsések vagyunk!

2023. október 13.

Pazar helyszín, isteni vendéglátás, közel félszáz fős, csodálatos közösség, mosolygós, jóhangulatú beszélgetések, bonbonok és torták…

Röviden így lehetne összefoglalni az október 13-i Protokollszalon programunkat a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest épületében.

Először is köszönjük házigazdáinknak, a hotel török tulajdonosainak és vezetésének – Ali Can Demirok, Executive Assistant Manager; Burak Cecen, Director of Food & Beverage – a megtisztelő lehetőséget, hogy ennyien megcsodálhattuk ezt a gyönyörű protokollszállodát!

Köszönet továbbá Berényi Viktória Sales and Marketing Director asszonynak és valamennyi munkatársának a professzionális és rendkívül szívélyes és vendégfogadásért, a pezsgős welcome fogadásért Konferenciateremben!

Köszönjük a házbejárási lehetőséget, ahol lehetőségünk nyílt az alábbi exkluzív helyszíneket megtekinteni: elnöki lakosztály, Loft szobák, the Duchess (Premier Sky Bar), Spago (Michelin csillagos étterem) Matild Café….

Csak szívből ajánlani tudjuk mindenkinek, különösen a kiemelt protokollszemélyek számára tervezett programszervezés során is ezt a minden szempontból ideális szállodát.

Weboldal: https://www.marriott.com/en-us/hotels/budlc-matild-palace-a-luxury-collection-hotel-budapest/overview/

Köszönet továbbá Dienes Andreának a fantasztikus bonbonokért és az isteni tortákért!

Íme néhány fotó a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete tagjainak  jóvoltából.

Folytatjuk, nincs megállás!