Fókuszban díjnyertes magyar boraink, és az étel-italsor harmóniája
2022. október 24.
Ismét egy frenetikus hangulatú NPRSZ szakmai nap, ezúttal külső helyszínen!
Köszönjük ezúton is vezető sommelier előadónknak, – Tenyér Ferencnek, valamint a Champion Wine Vinariumnak (Bp. Jókai tér 6.) a kiváló vendéglátást és nagyszerű szakmai programot.
A pandémia okán többször elhalasztott programot október 20-án pótoltuk, nem is akárhogyan!
Az elnöki köszöntő után Hossó Nikoletta átadta a szót a házigazdának, kinek hat tételéből álló borbemutatóját kiegészítette Lawani Alex elnökségi tanácsadó, aki minden egyes díjnyertes magyar tételnél rámutatott az alkalmazandó protokollszabályokra – szervírozás, étel-párosítás, borvidék, pincészet, fajtajelleg vagy házasítás tekintetében, így a megjelentek hasznos borszakismerettel vértezték fel magukat kiváló környezetben.
Örülünk, hogy sokan eljöttek és velünk töltötték ezt a remek estét; köszönet Ádám Erika tagtársunknak a szervezésben való segítségért!
A csapat annyira jól érezte magát, hogy úgy döntöttünk, a decemberi évzárót és elnökség-átadó állófogadást is itt tartjuk.
Nincs megállás, novemberben folytatjuk az utolsó szakmai programmal!
Fotó: Ádám Erika, Hossó Nikoletta, Horváth Attila