ÚJ ELNÖKSÉG, ÚJ TAGOK!

Tisztújító közgyűlést és alakuló elnökségi ülést tartott a szervezet
2023. március 12.
Az NPRSZ elnöke, Hossó Nikoletta március 10-re hívta össze a tisztújító közgyűlést.
A meghívóban szereplő napirend elfogadását követően az Elnök részletesen beszámolt szervezet 2022.évi szakmai eredményeiről és a lezárt pénzügyi évről, majd ismertette a 2023-as esztendőre tervezett szakmai programjait, pénzügyi terveit, a Protokollszalon-sorozatot és a nyárra tervezett kirándulást.
Ezt követően javaslatot tett 24 pártoló tag jogviszonyának módosítására, akik a közgyűlés egyhangú szavazatával azonnali hatállyal rendes tagokká váltak.
A közgyűlés következő napirendi pontjában titkos szavazással egyhangúan megválasztotta a három új alelnököt – Lawani Alex, Kemény Orsolya, Milassin Ákos személyében, akiknek ezúton is szívből gratulálunk!
Végül az egyebek napirendi pontban a NEA pályázat felhasználásával kapcsolatos tervek és egy innovatív pályázat kiírására vonatkozó javaslatokat vitatták meg a megjelentek.
Az ülés berekesztésével az Elnök megköszönte a megjelenteknek a részvételt, a jegyzőkönyv-vezetőnek, a hitelesítőknek és a Mandátum és Szavazatszámláló Bizottság tagjainak a munkát.
A közgyűlés pedig hivatalosan is megköszönte Hossó Nikoletta elnöknek az NPRSZ közösségéért tett sokéves, fáradhatatlan munkát.
Az új alelnökökkel megalakult Elnökség közvetlenül a közgyűlés után tartotta első ülését, amely során a megújulás hírére érkezett 13 csatlakozási kérelmet bírált el – kedvezően.
Az egyhangú szavazás eredményeképpen az Elnökség 7 új rendes és 6 új pártoló tagot vett fel és fogadott az NPRSZ több mint százfős értekközösségébe.
Ezzel a több mint 60 pártoló tag mellett immáron 43 főre emelkedett a teljes, szavazati joggal rendelkező rendes tagság.
Ezúton is szeretettel köszöntünk mindenkit a fedélzeten!
Az ülés a szakmai munkát támogató tagok megválasztásával folytatódott.
Ennek keretében Hossó Nikoletta elnök kezdeményezésére az Elnökség 4 fő rendes tagot mint elnökségi titkár, illetve a kormányzattal, a sajtó- és médiaképviselőkkel és a fiatalokkal való kapcsolattartásért felelős elnökségi kommunikációs tanácsadó nevezett ki.
Az elnökséget támogató csapat – Angyal Erzsébet, Fekete Gábor, Prohászka Bence és Novák Viktória – fényképes bemutatkozása az ELNÖKSÉG menüpontban lesz olvasható.
Szervezetünk tehát folyamatosan és exponenciálisan nő, ami egyértelműen igazolja, hogy a hazai és nemzetközi szinten szervezett programjaink hiánypótlóak, az irány jó, a csapat erős.
Nincs megállás!
Fotók:
Cseh Péter, Kőhidai Szabolcs / Igaz Pillanatok és NPRSZ