Üzleti, állami és diplomáciai protokoll képzés

Elindult a minősített, oklevelet adó képzésünk

Időpont: 2017. január 20. 10.00 – 18.00 óra
Helyszín: Danubius Astoria Szálló Budapest, Boardroom tárgyaló
Tartalmas és intenzív szakmai napot tartottunk 2018. január 20-án szombaton 9 tanóra keretében a D kategóriás, bejegyzett, tanúsítvánnyal záruló „Üzleti, állami és diplomáciai protokoll” képzésre jelentkezett hölgyek és urak számára.
A 10.00 – 18.00 óra között informatív, gyakorlati példákkal illusztrált és sodró lendülettel  megvalósított előadások az általános viselkedéskultúra kérdéseivel indultak, majd gyorsan rátértek az üzleti élet szóbeli és írásbeli kommunikációs eszközeinek bemutatására, különös hangsúlyt fordítva a tárgyalásokra történő felkészülésre, az ültetésrendekre, a sajtóval történő kommunikáció sikerességének trükkjeire, valamint a távollévők közötti kapcsolattartásra vonatkozó alapvető aranyszabályokra, lehetséges hibaforrásokra és azok kiküszöbölésének módjaira.
Nincs megállás, hisz a következő napon, január 27-én szombaton folytatódik a tanulás, amikor is az állami és diplomáciai élet szabályzóit, alanyait, a vonatkozó rangsorolásokat és eseményeket vesszük górcső alá.
 
A képzés súlyát és kellő komolyságát az írásbeli teszt is adja, amely sikeres teljesítése esetén a tanúsítvány minősítése és az érdemjegy is felkerül a dokumentumra. Az osztályozás a hallgatók érdekeit szolgálja, mert azt szeretnénk, hogy a kezeink közül kikerülő végzettek valóban az ismeretek birtokába kerüljenek.
Az ismeretek elsajátítására elegendő időt biztosítunk mindenkinek, hisz a vizsgát időben bármikor el lehet végezni, a saját hallgató időbeosztására bízva rugalmasan nyitjuk meg a felületet.
Az értékelés, tájékoztatásképpen a következőképpen történik:
0 %-59% – elégtelen, tanúsítvány nem bocsátható ki
60% – 69% – elégséges (2)
70%- 79% – közepes (3)
80% – 89% – jó (4)
90% – 100% – jeles (5)
Akik már ismernek bennünket, azok tudják, hogy a ránk bízott oktatási tevékenységet minden körülmények között a maximumot nyújtva, felelősen végezzük, így a vizsga szigorúnak tűnő szintje elsősorban a képzés minőségét és komolyságát, valamint a hallgatók érdekeit hivatott szolgálni. 
 
A vizsgán természetes módon az előadásokon elhangzott ismeretekre alapozva, gondolkodást serkentő gyakorlati kérdésekkel mérjük a tényleges elsajátítás és a a szerzett tudás alkalmazásának mértékét.
Azon hallgatóink, akik az „Üzleti, állami és diplomáciai protokoll” képzésünket  minimum jó (4) eredménnyel zárják, érdeklődés esetén a további tanfolyamainkat (lásd Nemzetközi protokoll) időbeli és anyagi kedvezménnyel végezhetik. 
Ez annyit jelent, hogy csupán a fennmaradó 12 tanórát a két képzés közötti különbözeti összeg (azaz 22. 000 Ft + ÁFA) megfizetésével folytatólagosan végezhetik el a képzés napjának egyedi egyeztetésével.
 
Így – a korrektség és szakmai hitelesség jegyében – a következő kurzus teljes részvételi díját már nem szükséges megfizetni.
 
Érdemes tehát nálunk tanulni, érdemes jól tanulni!
 
Várunk mindenkit szeretettel!