VÉGE! HIVATALOSAN IS LEZÁRTUK AZ ÉVET!

Az NPRSZ elnöke,  Hossó Nikoletta idei utolsó programján átadta a stafétát
2022.december 9.

Péntek este lezártunk egy újabb, programgazdag évet!

A borszakmai előadással kiegészített, remek hangulatú fogadáson 2022. évi elnökünk, Hossó Nikoletta összegezte Szervezetünk 5 éves múltját, hiszen szinte napra pontosan ekkor alapítottuk az NPRSZ-t… és mennyi minden történt ezalatt!

Beszámolójában összefoglalta a 2022-es esztendő szakmai programjait, azaz a havi rendszerességű előadások mellett a Protokoll és Diplomácia kiállítás idei, három helyszínének megvalósulását, a World Protocol Matters 2022 háromnapos nemzetközi konferenciát, az Országos Protokolldesszert-pályázatunk eredményeit, és bemutatta a győztes Széchenyi-bonbont is.

Ezt követően megköszönte mindazon NPRSZ tagnak a munkát, akik az elmúlt 5 évben támogatták küldetésünket… végül hivatalosan is átadta a stafétát Horváth Attilának, aki 2019 után jövőre ismét ellátja az elnöki teendőket.

Sok sikert kívánunk Neki ezúton is!

Az új elnök ezután bemutatta programját és a szakmai napok várható dátumait, majd a jól megszokott és várva várt online kvíz során Nagy József alelnök kérdéseit igyekeztünk megválaszolni.

Ádám Erika szervezésében megjelenő borászok is bemutatták a forgalomba még nem került tételeit, végül bor casinoval zártuk az estét.

Köszönjük Angyal Erzsébetnek a szervezésben való értékes segítséget és a képeket, Józsefnek pedig a remek hangulatot!

Januárban folytatjuk, addig is minden kedves tagunknak kellemes ünnepeket kívánunk!