VIP protokoll a birkózó világbajnokságon

Időpont: 2018. október 19-28.
Helyszín: Budapesti Sportaréna
A nagy sikerű 2013.évi felnőtt birkózó világbajnokság után  a Magyar Birkózó Szövetség idén ismét Budapesten rendezte meg a felnőtt világbajnokságot a Papp László Sportarénában, amelyen örömmel fogadtuk a felkérést és vettünk részt a külföldi kiemelt vendégek protokoll programjainak megvalósításában.
A mintegy két hetes rendezvénysorozat bővelkedett protokoll eseményekben mind a New York Palace Hotelben, mind a versenyek helyszínén, illetve a sportprogramokat követő, vendéglátással egybekötött díszétkezések, fogadások alkalmával külső helyszíneken.

Örömmel vettünk részt az eredményhirdetések zökkenőmentes lebonyolításában, a Nemzetközi Birkózó Szövetség vezetőségi tagjainak (UWW Bureau Members) részvételével megvalósított programjain és segítettünk Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökének budapesti látogatása során.
A kiváló csapatmunkának, a magyar és a külföldi szövetség tapasztalt munkatársainak összehangolt kooperációjának köszönhetően Mr. Nenad Lalovic, az UWW elnöke szerint ez volt minden idők legnagyobb és legsikeresebb birkózó világbajnoksága.
Számunkra volt öröm és megtiszteltetés részese lenni ennek a kiváló hangulatú világversenynek; ezúton is köszönjük a bizalmat és a lehetőséget.