BÚCSÚ NANOVFSZKY GYÖRGY NAGYKÖVETTŐL

Gyászjelentés 2021.augusztus 11. “Aki szerettei szívében él nem hal meg, csak távol van…” Mély fájdalommal tudatjuk, hogy 2021. augusztus 10-én elhunyt prof. dr. Nanovfszky György (1942 – 2021) közgazdász, diplomata, politológus, tanár,

Tovább olvasom »

PROTOKOLLKIÁLLÍTÁS A MÉDIÁBAN

Intenzív érdeklődés övezte a kiállítás első vidéki helyszínének megnyitását július 25. július 19-én a Hatvany Lajos Múzeumban nyitotta meg a Protokoll és diplomácia kiállítás első vidéki helyszínét Hatvan város polgármestere,

Tovább olvasom »

SIKERES ONLINE PROTOKOLLVIZSGÁK

2021. JÚNIUS 19-ÉN A NEMZETKÖZI ÉS  SPORTPROTOKOLL SZAKOS HALLGATÓK SIKERESEN ÁLLAMVIZSGÁZTAK A KODOLÁNYI JÁNOS EGYETEMEN 2021. június 21. Ezúton is szívből gratulálunk mindazon nemzetközi és sportprotokollszakos hallgatónknak, akik védéseikkel és feleleteikkel a bizottságok

Tovább olvasom »

ALAPÍTÓ TAGUNK TUDOMÁNYOS ELISMERÉSE

Június 5-én prof. dr. Borbély Attila Professor Emeritus címet vett át. 2021. június 16. Ezúton is szívből gratulálunk prof. dr. Borbély Attila alapító tagunknak, akinek június 5-én a Debreceni Egyetem Szenátusa Professor Emeritus címet

Tovább olvasom »

FÓKUSZBAN A PROTOKOLLKIÁLLÍTÁS

Júniusban újra nyílik a világ egyetlen tematikus protokollkiállítása – Hatvanban május 26. Tavaly a Magyar Kereskedelmi  és Vendéglátóipari Múzeumban megnyílt, rendkívüli érdeklődést kiváltó Protokoll és diplomácia c. vándorkiállítás különleges használati és dísztárgyai

Tovább olvasom »

GASZTRODIPLOMÁCIAI BESZÉLGETÉS

Májusi NPRSZ szakmai nap  fókuszában a vendéglátás május 27. Bokor Balázs ügyvezető elnök ehavi programját a gasztrodiplomácia jegyében szervezte, melynek keretében dr. Buday Gáborral beszélgetett. A rögzített videó az alábbi linken tekinthető meg:

Tovább olvasom »

ELINDULT A WORLD PROTOCOL MAGAZINE!

Május 11-én megjelent a világ első online protokollmagazinja!  2021. május  13. A World Protocol Magazine nemzetközi szinten az első protokollkiadvány, melynek debütáló száma 2021- május 11-én jelent meg. Ez az első szakmai tartalmú,

Tovább olvasom »